SoundMAGIC kondigt een nieuwe draadloze koptelefoon aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SoundMagic

SoundMAGIC heeft de wereldwijde beschikbaarheid aangekondigd van de P60BT draadloze ANC over-ear koptelefoon, hun eerste over-ear draadloze model. De P60BT zet de traditie voort van SoundMAGIC als een merk dat waarde en kwaliteit biedt. De koptelefoon heeft indrukwekkende kenmerken, waaronder 40 mm drivers, aptX HD-technologie, Hybrid ANC (actieve ruisonderdrukking), en een verbazingwekkende afspeeltijd van 50 uur. Je kunt de SoundMAGIC P60BT nu aanschaffen bij Amazon en geselecteerde retailers wereldwijd voor €149.

De P60BT biedt verschillende modi, waaronder normaal, ANC en omgevingsgeluid. De Hybrid ANC-technologie minimaliseert een breder scala aan frequenties dan standaard ANC. Met de omgevingsmodus kun je je omgeving horen zonder de koptelefoon af te nemen. De koptelefoon ondersteunt aptX HD, AAC en SBC voor de beste audiokwaliteit, en aptX Low Latency voor gamers.

Met een volledig opgeladen batterij kun je tot 50 uur luisteren, en zelfs met ANC ingeschakeld is dat nog steeds 45 uur. Snelladen is ook beschikbaar, waardoor je na slechts 10 minuten opladen nog eens 5 uur afspeeltijd krijgt. De P60BT heeft intuïtieve aanraakbedieningen voor eenvoudig gebruik en kan ook worden gebruikt als een bedrade koptelefoon met de meegeleverde 3,5 mm audiokabel en ingebouwde boommicrofoon.

De P60BT wordt geleverd met accessoires, waaronder een draagtas en een USB-C-oplaadkabel. SoundMAGIC biedt hiermee een betaalbare, hoogwaardige koptelefoon die geschikt is voor verschillende situaties, van muziek luisteren tot gamen en conferentiegesprekken.Bronnen: SoundMAGIC

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?