SPC Gear brengt bureau en monitor-mount uit


Recent heeft SPC Gear, de gamingtak van het Poolse SilentiumPC, een tweetal nieuwe producten geïntroduceerd. Onder andere een nieuw bureau voor gamers is geïntroduceerd, plus een bijbehorend bureaustandaard.

Het GD100 gamingbureau zal beschikken over twee brede stalen poten en een houten blad met een carbon-design. Naast dat deze poten veel stabiliteit bieden is het ook mogelijk deze los te schroeven om zo te hoogte te kunnen veranderen. Aan de achterkant is een systeem geplaatst voor eenvoudig cable-management, en een aantal haken om kabels in te plaatsen en zo uit het zicht te houden.


Vervolgens het nieuwe Atlas 100 monitorstandaard kan eenvoudig aan een bureau van maximaal 60mm dik vastgeschroefd worden, en met de VESA 75mm en 100mm mounts kunnen er veel verschillende monitoren tot 27″ bevestigd worden. Naast dat het beeldscherm zo’n 90 graden gedraaid kan worden is het ook mogelijk tussen +35 en -35 graden te kantelen. Het maximale gewicht voor een monitor zal 8kg betreffen.


SPC Gear geeft aan dat het nieuwe GD100 gamingbureau en Atlas 100 monitorstandaard vanaf vandaag verkrijgbaar zullen zijn, elk met 2 jaar garantie. Voor het bureau vraagt het merk €169, het monitorstandaard zal €15,90 gaan kosten.Bronnen: SPC Gear

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.