“SPC Gear brengt gunstig geprijsde VIRO Infra uit”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SPC Gear

Warschau, Polen – SPC Gear, het gaminglabel van de Europese fabrikant SilentiumPC, kondigt de nieuwe VIRO Infra over-ear hoofdtelefoon aan, die niet alleen geluid van hoge kwaliteit biedt, maar ook ongelooflijk comfortabel en zeer duurzaam is. Deze nieuwe hoofdtelefoons worden gekenmerkt door hun warme en diepe geluidsbeeld, samen met de mogelijkheid om geluiden nauwkeurig in de ruimte te positioneren. De duurzame constructie en het frame zijn bestand tegen talloze nachten oorlog (of vrede) in games. Ze worden ook geleverd met een nauwkeurige en efficiënte afneembare microfoon. De in-line afstandsbediening zorgt voor een snelle aanpassing van het volume, evenals de mogelijkheid om de microfoon te dempen. Het speciaal ontworpen geperforeerde materiaal van de oorkussentjes verhoogt het thermisch comfort van de oren, samen met de zachte lederen bekleding op de hoofdband.

Duurzame en lichtgewicht constructie
De metalen hoofdband is flexibel en kan zich gemakkelijk aanpassen aan het hoofd van de gebruiker, terwijl hij toch zijn hoge sterkte en duurzaamheid behoudt. De behuizing is gemaakt van een schadebestendige kunststof, die extra is versterkt met metalen panelen. Deze eigenschappen maken de VIRO Infra-hoofdtelefoon ongelooflijk goed bestand tegen beschadiging. Ondanks de stevige constructie weegt de koptelefoon slechts 256 gram.

Rijk, high-definition geluid
De VIRO Infra-hoofdtelefoon maakt geluiden zoals explosies, geweerschoten of zelfs voetstappen en herladen van wapens in games duidelijk hoorbaar en plaatst ze nauwkeurig in de virtuele ruimte. De 50 mm-drivers produceren gedetailleerd geluid vol met zware bassen, heldere hoge tonen en middentonen die omgevingsgeluid gemakkelijk nabootsen. Dankzij het brede geluidsbeeld is het nog nooit zo eenvoudig geweest om tegenstanders op het virtuele slagveld te lokaliseren. De diepe oorkussens en gesloten hoofdtelefoonstructuur helpen ook om geluidslekkage te beperken en ongewenst achtergrondgeluid te onderdrukken.

Afneembare microfoon
Heldere en duidelijke communicatie tijdens het spelen met vrienden of in een team is de sleutel tot succes. Daarom zijn de VIRO Infra uitgerust met een microfoon die de stem van de gebruiker nauwkeurig opneemt. Dankzij de richtingskarakteristieken wordt omgevingsgeluid automatisch gedempt, waardoor teamgenoten alleen horen wat ze zouden moeten horen. Het is ook mogelijk om de microfoon volledig los te koppelen, zodat de VIRO Infra buiten kan werken wanneer deze is aangesloten op een smartphone.

Zeer comfortabel
Om het comfort van de hoofdtelefoon te verbeteren, is de hoofdband bedekt met zacht schuim en een aangenaam aanvoelende PU-lederen bekleding. De oorkussens zijn gemaakt van ademend materiaal en gevuld met schuim, waardoor omgevingsgeluiden worden geïsoleerd en de oren van de gebruiker comfortabel blijven, vooral op warme zomerdagen. Deze eigenschappen, samen met hun lage gewicht, maken de VIRO Infra hoofdtelefoon uiterst plezierig in het gebruik, en zorgen voor vele uren intense gameplay op de computer of console zonder de gebruikelijke ongemakken die sommige andere hoofdtelefoons kunnen veroorzaken.

Universele compatibiliteit
Dankzij de standaard 3,5 mm minijack-connector is de VIRO Infra-hoofdtelefoon compatibel met de meest populaire apparaten, waaronder Windows-, Linux- en Mac-pc’s, smartphones met 3,5 mm minijack-poorten, Xbox, PlayStation en zelfs Switch-consoles. Ongeacht welk platform gebruikers verkiezen, de VIRO Infra heeft ze gedekt als het gaat om hoogwaardig geluid, comfort en duurzaamheid.

Prijzen en beschikbaarheid
De SPC Gear VIRO Infra is vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van € 37,99.Bronnen: SPC Gear

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.