SPC Gear brengt SR600 gamingstoel uit


Poolse fabrikant SPC Gear heeft een nieuwe bureaustoel voor gamers aangekondigd. Deze SR600 gamingchair komt vanaf vandaag beschikbaar voor ongeveer 250 euro.

SPC Gear, de gamingtak van SilentiumPC heeft een nieuwe stoel voor gamers geïntroduceerd. Deze stoel maakt gebruik van memory foam-kussens voor ondersteuning van de rug en nek.

Ook is de SR600 zo ontworpen dat deze overal de ruggengraat ondersteunt, naast dat de verschillende onderdelen van deze stoel in hoek verstelbaar zijn. Daarbij zijn de armsteunen in vier richtingen te verstellen.


SPC Gear’s nieuwe SR600 gamingstoel zal vanaf vandaag verkrijgbaar zijn voor €249. Hij komt beschikbaar in zwart PU, rood/zwart PU, zwart stof of rood/zwart stof.Bronnen: SPC Gear

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.