SPC Gear komt met GK360K toetsenbord


SPC Gear, de gamingtak van SilentiumPC, heeft een nieuw toetsenbord aangekondigd. Verkrijgbaar met verschillende typen switches gaat dit toetsenbord 55 euro kosten.

Zo beschikt het nieuwe GK360K-toetsenbord van SPC Gear over een compact formaat zonder numeric pad. De switches zijn van het type Kailh en verkrijgbaar in de versies rood (lineair), blauw (clicky) of bruin (tactile), met elk uiteraard een eigen gevoel en karakteristieken. In de toetsen worden er RGB-leds gebruikt welke via de SPC Gear software in te stellen zijn.


Verder maakt het toetsenbord gebruik van de N-Key Rollover-functie, waardoor deze een hulpmiddel heeft voor anti-ghosting.


SPC Gear’s GK360K-toetsenbord komt vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van €54,90. In andere layouts dan de US-layout komen later in november verkrijgbaar.Bronnen: SPC Gear

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.