SPC Gear kondigt lichte gamingmuizen aan


Silentium PC’s gamingtak, SPC Gear, heeft vandaag twee nieuwe lichtgewicht gamingmuizen geïntroduceerd. De twee varianten komen verkrijgbaar met adviesprijzen van 32 en 44 euro.

SPC Gear’s nieuwe muizen, de LIX en LIX Plus beschikken over geperforeerd honinggraat-materiaal voor een laag gewicht van 59 gram en TPFE aan de onderkant voor minimale wrijving. Ook hebben beide muizen Omron-switches voor snelle reactietijd, RGB-verlichting, een speciale coating tegen vuil en zijn bedienbaar via de SPC Gear-software.


SPC Gear’s LIX Plus maakt gebruik van een Pixart PWM3360 sensor waar de non-plus gebruik maakt van een goedkopere sensor, de PWM3325, welke snelheden tot respectievelijk 6,35m/s en 2,54m/s precies kunnen volgen. De plus heeft een precisie van 200 tot 12000 DPI tegenover 200 tot 8000 DPI voor de non-plus.


SPC Gear geeft aan dat de adviesprijs voor de LIX Plus €44 zal betreffen en voor de standaard LIX €32, hij komt alleen in het wit verkrijgbaar. Vanaf vandaag zullen de muizen verkrijgbaar zijn.Bronnen: SPC Gear

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.