“SPC Gear toont bedrade Viro in-ears”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SPC Gear

SPC Gear, het gaminglabel van de Europese fabrikant SilentiumPC, introduceert de nieuwe compacte VIRO 101M in-ear hoofdtelefoon. Een helder en ongelooflijk gedetailleerd geluidsprofiel maakt ze perfect voor dagelijks gebruik in een breed scala aan muziekgenres, games, films en meer. De VIRO 101M combineert duurzame metalen elementen met een volledig gevlochten kabel voor een hogere duurzaamheid. Een ander hoogtepunt is de ingebouwde microfoon van hoge kwaliteit op de afstandsbediening, die zorgt voor comfortabele gesprekken met vrienden, zowel thuis als buitenshuis. Dankzij de drie functieknoppen op de afstandsbediening kunnen gebruikers eenvoudig media op hun smartphone bedienen en telefoongesprekken beantwoorden of beëindigen. Daarnaast bevat de set ook een beschermende harde draagtas en vier sets verwisselbare oordopjes.

Bekabelde afstandsbediening met microfoon
Dankzij de geïntegreerde afstandsbediening met drie knoppen kunnen gebruikers gemakkelijk van nummer wisselen, het volume wijzigen of zelfs oproepen beantwoorden en beëindigen zonder de telefoon te hoeven pakken. Ook ingebouwd in de kabel van de VIRO 101M is een zeer gevoelige MEMS-microfoon, die een breed dynamisch profiel en lage niveaus van eigen ruis biedt. Het maakt spraakopname mogelijk, zelfs op lawaaierige plaatsen, zoals het openbaar vervoer of een druk restaurant.

Modulair ontwerp
Om te helpen bij reiniging en onderhoud, heeft de VIRO 101M speciaal ontworpen afneembare oordopjes. Hierdoor kunnen gebruikers snel en gemakkelijk ongewenst vuil of andere obstakels verwijderen, wat de levensduur van de oordopjes verlengt en ze nog langer fantastisch laten klinken.

Veel accessoires inbegrepen
De VIRO 101M-set bevat drie paar vervangbare siliconen oordopjes in verschillende maten (small, medium en large), een set schuimrubberen oordopjes die zich aanpassen aan de gehoorgang van de gebruiker, en een elegante en duurzame zwarte draagtas met een zacht interieur dat ook een zak heeft voor al je reserve-oordopjes. Dankzij de oordopjes is het mogelijk om de oordopjes aan te passen aan de specifieke oorvorm van de gebruiker en door ze in de case te bewaren wanneer ze niet worden gebruikt, kunnen ze veilig worden vervoerd met andere items zonder dat ze beschadigd raken of verloren gaan.

Prijzen en beschikbaarheid
De SPC Gear VIRO 101M is vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van €29,99.Bronnen: SPC Gear

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.