SteelSeries brengt de Ghost collectie terug


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SteelSeries

SteelSeries heeft de terugkeer aangekondigd van hun Limited-Edition Ghost Collection, bestaande uit de Aerox 3 Wireless muis en het Apex 7 TenKeyLess (TKL) toetsenbord.

De Aerox 3 Wireless Ghost-muis is ontworpen voor razendsnelle bewegingen en heeft een ultralicht ontwerp van 68 g, TrueMove Air-sensor en duurzame Virgin Grade PTFE glijvoetjes. Met 200 uur batterijduur, waterbestendigheid en RGB-verlichting biedt het topprestaties.

Het Apex 7 TKL Ghost-toetsenbord heeft mechanische schakelaars voor 50 miljoen toetsaanslagen, een OLED Smart Display voor in-game informatie en levendige per-toets RGB-verlichting. De collectie is verkrijgbaar in verschillende lay-outs.

Deze producten zijn verkrijgbaar tegen adviesprijzen zoals Apex 7 TKL Ghost €179.99 en Aerox 3 Wireless Ghost €109.99 op SteelSeries.com.Bronnen: SteelSeries

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?