SteelSeries introduceert de Arctis Nova 7 White Collection


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SteelSeries

SteelSeries introduceert de speciale Arctis Nova 7 White Collection. Deze verzameling is het resultaat van vier jaar innovatieve engineering en is ontworpen om de wereldwijd meest geprezen premium gaming-hoofdtelefoon opnieuw uit te vinden voor gamers met een veelzijdige “gaming lifestyle.”

De Arctis Nova 7X & 7P worden aangedreven door het Nova Acoustic System, een combinatie van hardware en software die een nieuwe dimensie van audio biedt, genaamd “Almachtige Audio.” Dit omvat op maat ontworpen High Fidelity-luidsprekerdrivers voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit, 360° Spatial Audio voor een meeslepende audio-ervaring, en de Sonar Audio Software Suite met een pro-grade parametrische EQ voor volledige geluidsaanpassing.

Deze hoofdtelefoons bieden draadloze vrijheid en simultane audio, waardoor gebruikers gelijktijdig twee audiobronnen kunnen beluisteren via 2,4 GHz en Bluetooth. De ClearCast Gen 2-microfoon met AI-aangedreven ruisonderdrukking zorgt voor kristalheldere communicatie en minimaliseert omgevingsgeluiden, zelfs in gedeelde werkruimtes of drukke huishoudens.

De Arctis Nova 7 Wireless biedt een batterijduur van 38 uur en snel opladen voor 6 uur gebruik na slechts 15 minuten laden. De comfortabele pasvorm met 4-punts aanpassing en AirWeave Memory Foam kussens maakt lange gamesessies comfortabel.

Om de Arctis Nova 7 Wireless te personaliseren, zijn er Nova Booster Packs beschikbaar met metallic speakerplaten en bijpassende hoofdbanden in verschillende kleuren.

Deze speciale editie is verkrijgbaar voor zowel PlayStation- als Xbox-modellen en wordt wereldwijd verkocht via SteelSeries.com en diverse retailers.

Met deze nieuwe Arctis Nova 7 White Collection zet SteelSeries een nieuwe standaard voor gaming-audio, waarbij gamers kunnen genieten van superieure geluidskwaliteit en aanpasbaarheid, ongeacht hun gaming- en levensstijlbehoeften.Bronnen: SteelSeries

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?