“SteelSeries introduceert de limited edition Neo Noir-collectie”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SteelSeries

Chicago – November 2021 – SteelSeries, een bekende speler op het gebied van gaming- en esports-randapparatuur, introduceert vandaag een nieuwe limited-edition collectie van producten met de iconische CS: GO Neo Noir-skin. SteelSeries is al lang ingeburgerd in de CS: GO-gemeenschap en dit is het vijfde jaar dat het merk speciale gamegerelateerde uitrusting heeft gemaakt ter ondersteuning van CS: GO-fans. Eerdere collecties omvatten de Fade Camo-, Hyper Beast-, Howl- en Neon Rider-series.

Voor 2021-2022 maakten kunstenaars Blazer en Donschi originele kunstwerken in samenwerking met het SteelSeries-ontwerpteam voor de Neo Noir-collectie. De unieke stijlen zijn geïnspireerd op old-school manga-strips en anime-kunst, en versmolten met de wilde, veelkleurige verfijning van CS: GO’s iconische Neo Noir-skins. Dit is noir voor de nieuwe tijd.

Prime Mouse Neo Noir-editie
Met de chaotische energie van de Neo Noir CS: GO-skin, werd de Prime Pro Series-muis ontwikkeld in samenwerking met meer dan 100 van ’s werelds toonaangevende competitieve esports-spelers. Uitgerust met Prestige optische magnetische schakelaars – een primeur in esports – is het unieke Prime-ontwerp gebouwd om 5x langer mee te gaan en gebruik te maken van de kracht van licht om bliksemsnelle responstijden te bieden.

De revolutionaire schakelaars gebruiken een magnetische kern om ervoor te zorgen dat de 100 miljoenste klik net zo knapperig aanvoelt als de allereerste. Een beproefde vorm levert langdurig comfort op het hoogste spelniveau en een lichtgewicht vormfactor weegt slechts 69 g om vermoeidheid van de hand te verminderen bij het optillen. De TrueMove Pro-sensor biedt esports-pro-prestaties en de ingebouwde aanpassing maakt het selecteren van instellingen eenvoudig.

SteelSeries geeft de Prime Mouse Neo Noir-Edition een adviesprijs van €24,99 en zal ook direct verkrijgbaar zijn.

QcK Prism XL Neo Noir-editie
Deze limited-edition RGB-muismat is versierd met een hypnotiserend Neo Noir-ontwerp om stijl toe te voegen aan het slagstation van elke gamer. Gemarkeerd door briljante 2-zone RGB dynamische verlichting, is de QcK Prism XL het toppunt van oppervlakteprestaties, innovatie en stijl. Duurzame microgeweven stof geoptimaliseerd voor lage en hoge DP-trackingbewegingen en een 900 mm x 300 mm x 4 mm speeloppervlak bieden spelers maximale controle. SteelSeries XL gaming-muismatten zijn ontworpen voor alle spelniveaus en worden sterk aanbevolen door esports-professionals.

Voor de QcK Prism XL Neo Noir-editie vraagt SteelSeries €69,99. De muismat komt per direct verkrijgbaar.

QcK L Neo Noir-editie
De limited-edition QcK L-muismat heeft een opvallend Neo Noir-ontwerp om wat flair toe te voegen tussen de pc van een gamer en zijn stoel. De QcK L Mousepad is al meer dan 15 jaar de beste keuze van esports-professionals en is voorzien van een exclusieve QcK microgeweven doek die is geoptimaliseerd voor trackingbewegingen met lage en hoge CPI voor maximale controle. De stof is zowel duurzaam als wasbaar voor eenvoudige reiniging en heeft een speelbaar oppervlak van 450 mm x 400 mm x 2 mm.

De QcK L Neo Noir-editie krijgt van SteelSeries een adviesprijs van €24,99, en is vanaf vandaag verkrijgbaar.Bronnen: SteelSeries

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.