SteelSeries introduceert drietal ultra-lichtgewicht gamingmuizen


SteelSeries heeft recent een drietal gamingmuizen uitgebracht met de focus op een extra laag gewicht. Dit lage gewicht staat volgens het merk gelijk aan meer snelheid en uithoudingsvermogen, en dat klinkt natuurlijk erg interessant. De muizen gaan tussen de €90 en €160 kosten, afhankelijk van of de bedraad of draadloos zijn.

Begin persbericht van SteelSeries

SteelSeries heeft vandaag drie nieuwe toevoegingen aan zijn bekroonde familie van Aerox-muizen onthuld, waarmee een combinatie is gemaakt van ultralichtgewicht ontwerp en aanpasbare knopopties voor maximale precisie, snelheid en comfort voor elke stijl van gamer. Net zoals innovaties in de ruimtevaart geavanceerde technologieën en ontwerpverbeteringen in nieuwe productcategorieën brengen, breiden de ultralichte en structurele ontwerpen die voor het eerst in de Aerox 3 werden gezien, hun bereik uit met de nieuwe Aerox 5, Aerox 5 Wireless en Aerox 9 Wireless-muizen.

Minder gewicht staat gelijk aan snelheid en uithoudingsvermogen. Snelheid en uithoudingsvermogen staan ​​gelijk aan overwinningen. Wat het spel ook is, spelers willen een voorsprong, het vermogen om beter te spelen en het vermogen om te winnen. Of ze nu online competitief spelen of voor de 17e keer proberen voorbij de laatste baas van een Souls-game te komen, de ultralichtgewicht Aerox-muizenlijn geeft gamers de mogelijkheid om sneller, nauwkeuriger en met minder vermoeidheid te bewegen, zodat ze hun spelniveau behouden, ongeacht hoe lang de gamesessie duurt.

Maatwerk staat centraal. Van de apps en snelkoppelingen op een mobiele telefoon tot een kopje koffie bij Starbucks, bijna alles in het leven is tegenwoordig aanpasbaar. De manier waarop mensen games spelen zou niet anders moeten zijn.

Nu kunnen gamers de programmeerbare knoppen op de Aerox 5, Aerox 5 Wireless en Aerox 9 Wireless aanpassen en hebben ze onmiddellijk toegang tot alles wat ze willen, wanneer ze het nodig hebben, binnen handbereik.

Van snelkoppelingen en macro’s voor Fortnite of League of Legends tot de gesynchroniseerde RGB-verlichting voor het gevechtsstation van een gamer, de nieuwe reeks Aerox-muizen kan worden aangepast aan elke speelstijl of omgeving.

SteelSeries Aerox 5 – Bliksemsnel
De lichtste multi-genre muis ter wereld valt nauwelijks op de weegschaal met een vederlicht gewicht van 66 gram. De Aerox 5 combineert een ultralichtgewicht ontwerp met 9 programmeerbare knoppen en biedt spelers echte veelzijdigheid en de mogelijkheid om zich in een oogwenk aan te passen aan elk spel of genre dat ze spelen. De TrueMove Air-sensor en 100% Virgin Grade PTFE-voeten zorgen ervoor dat elke beweging moeiteloos en met uiterste nauwkeurigheid wordt gevolgd, terwijl onze Golden Micro IP54-schakelaars ervoor zorgen dat elk schot precies wordt geregistreerd zoals een speler het wil. Brilliant PrismSync Lighting biedt 3 RGB-zones en een waterbestendige AquaBarrier ™ biedt een IP54-veiligheidsclassificatie – gemoedsrust bij morsen en ongevallen.

SteelSeries Aerox 5 Wireless – Samensmelting van maatwerk x ontketende prestaties
De lichtste multi-genre draadloze muis ter wereld weegt 74 g en biedt een batterijduur tot 180 uur. Slechts 15 minuten opladen zorgt voor meer dan 40 uur gebruik. Door gebruik te maken van Quantum 2.0 Wireless en Bluetooth, kunnen gamers langer dan ooit spelen met echt ongebonden ultralichte vrijheid op meerdere apparaten. 9 programmeerbare knoppen en de TrueMove Air Sensor leveren ongeëvenaarde precisie en nauwkeurigheid.

SteelSeries Aerox 9 Wireless – De ultieme MOBA- en MMO-muis
De Aerox 9 Wireless is de eerste echte innovatie in het MMO- en MOBA-genre in jaren en weegt slechts 89 gram, terwijl gebruikers toegang hebben tot 12 programmeerbare duimknoppen. De Aerox 9 Wireless maakt gebruik van Quantum 2.0 Wireless en Bluetooth voor connectiviteit, Golden Micro IP54-switches van de volgende generatie (geschikt voor 80 miljoen klikken [3x de duurzaamheid van andere gamingmuizen]), een TrueMove Air-gamingsensor en AquaBarrier™-bescherming met IP54-classificatie. Om spelers langer zonder kabels te houden, levert de lichtste MMO/MOBA-muis ter wereld een batterijduur tot 180 uur, met snelle oplaadmogelijkheden, waardoor gamers meer dan 40 uur in slechts 15 minuten.

SteelSeries geeft de volgende adviesprijzen:
– Aerox 5 €89,99
– Aerox 5 Wireless €149,99
– Aerox 9 Wireless €159,99

De gamingmuizen zijn per direct verkrijgbaar.Bronnen: SteelSeries

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.