SteelSeries introduceert lichtgewicht gamingmuizen


Vandaag heeft SteelSeries een tweetal muizen voor gamers aangekondigd. Met adviesprijzen van 70 en 110 euro komen deze vanaf 3 november verkrijgbaar.

Als eerste de Aerox 3 Wireless, welke beschikt over een gewicht van 66 gram door de geperforeerde behuizing. De gebruikte sensor heeft een nauwkeurigheid van 18.000 CPI. Verder is de muis voorzien van IP54-certificering, en daardoor water- en stofresistent, en is op te laden via Quantum 2.0 draadloos laden. Met de ingebouwde batterij kan de muis via Bluetooth tot 200 uur mee voor dat deze opgeladen moet worden, met de 2.4GHz ontvanger is dit minstens 80 uur.


De niet-draadloze Aerox 3 beschikt over vrijwel dezelfde specificaties als de draadloze variant, zoals de IP54-certificering en een licht gewicht. Al is het verschil dat de Aerox 3 beschikt over een sensor met een nauwkeurigheid van 8500 CPI, en dat het gewicht met 57 gram zelfs iets lichter is.


Voor de Aerox 3 Wireless vraagt SteelSeries €109,90, voor de Aerox 3 met draad €69,99. Beide muizen komen vanaf 3 november verkrijgbaar.Bronnen: SteelSeries

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.