SteelSeries kondigt limited edition Cyberpunk 2077 accessoires aan


Recent heeft SteelSeries een nieuwe lijn met limited-edition producten aangekondigd. Onder deze serie komt diverse randapparatuur in beperkte oplage verkrijgbaar.

Het merk heeft de eerste limited-edition uitvoering in het teken staan van onder andere de game Cyberpunk 2077. Als hoogtepunt noemt het merk de Arctis 1 Wireless Cyberpunk-edition. Verder komen er kits beschikbaar met daarin een hoofdband en twee covers voor de luidsprekers, welke compatibel zijn met alle Arctis Pro en Pro Wireless headsets.

Verder komen er ook muismatten verkrijgbaar, en heeft het merk onder andere thema’s van artiesten Lauren Asta, Dune Haggar en Brock Hofer aangekondigd, welke met eigen designs komen voor de headsets en muismatten.


De kits voor de Arctis Pro headsets zullen €40 gaan kosten, voor de muismatten zal je €25 kwijt zijn.Bronnen:

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.