SteelSeries lanceert de Apex Pro Mini Ghost Edition


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SteelSeries

SteelSeries, heeft de Ghost Edition Apex Pro Mini onthuld. Dit toetsenbord, ontworpen om zowel letterlijk als figuurlijk te schitteren, viert zowel Halloween als persoonlijke stijl. Het biedt een gestroomlijnde 60% form factor, ongekende snelheden en opvallende RGB-verlichting. Het toetsenbord bouwt voort op SteelSeries’ innovatieve OmniPoint Switch-technologie, die aanpasbare activering mogelijk maakt en ongekende snelheid biedt.

In augustus 2023 bracht SteelSeries een update uit die de Apex Pro-toetsenborden nog sneller maakte. Deze update introduceerde de Rapid Trigger-modus, waardoor toetsen nog sneller kunnen worden losgelaten, wat resulteert in een snellere reactietijd voor gamers. Bovendien werd de activeringsafstand verder aangepast, waardoor gebruikers nu kunnen kiezen uit 40 verschillende aanpassingsniveaus voor individuele toetsen.

De Apex Pro Mini heeft een compact ontwerp dat ruimte bespaart op het bureau en grotere muisbewegingen mogelijk maakt. Dubbelzijdige PBT-toetsenkapjes zorgen voor duurzaamheid en een beter tastgevoel, terwijl een hoogwaardige gevlochten kabel voor stabiliteit en esthetiek zorgt.

Dit toetsenbord is beschikbaar als de exclusieve Ghost Edition, met slechts 250 exemplaren wereldwijd, voor een prijs van $229,99. De Apex Pro Mini belichaamt de filosofie “Mini is Machtig” en biedt gamers de ultieme combinatie van snelheid, aanpasbaarheid en stijl.Bronnen: SteelSeries

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?