“SteelSeries onthuld de draadloze Arctis 7+ en 7P+ gamingheadsets”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SteelSeries

Chicago – Oktober 2021 – SteelSeries, een wereldleider in gaming- en esports-randapparatuur, heeft recent de lancering aangekondigd van de Arctis 7+ en Arctis 7P+ draadloze gamingheadsets. De nieuwste edities van de Arctis-reeks bouwen voort op het bekroonde ontwerp en de erfenis van de SteelSeries Arctis-franchise en ontwikkelen de baanbrekende technologie die games in geluid en audio heeft veranderd voor next-gen consoles en pc-gaming.

De fans spraken. SteelSeries luisterde. De Arctis 7+ en Arctis 7P+ draadloze gaming-headsets bieden nieuwe functies die gamers willen, waaronder meer dan 30 uur batterijduur, plus een snellaadfunctie van 15 minuten voor 3 uur gameplay, USB-C-connectiviteit met play-and-charge-functionaliteit voor naadloze compatibiliteit met meerdere platforms en het kenmerkende Arctis-geluid van SteelSeries.

Arctis 7+ Wireless
De Arctis 7+ is speciaal ontworpen voor compatibiliteit met meerdere systemen, zoals pc, PlayStation, Mac, Android, Switch en Oculus Quest 2 en gebruikt lossless 2,4 GHz draadloze audio voor gaming-audio met ultralage latentie via een compacte USB-C dongle. Om gamers in de zone te houden, heeft de Arctis 7+ een batterijduur van meer dan 30 uur voor non-stop gamen, eenvoudige on-ear headsetbedieningen inclusief ChatMix, en een duurzaam lichtgewicht stalen frame met een verstelbare elastische band in skibrilstijl voor een comfortabele pasvorm . Een Discord-gecertificeerde, intrekbare ClearCast-microfoon maakt gebruik van een bidirectioneel ontwerp voor superieure ruisonderdrukking en vocale helderheid en is voorzien van een LED-dempingsindicator.

Arctis 7P+ Wireless
De Arctis 7P+ is speciaal ontworpen voor krachtige next-gen 3D-audio op PlayStation 5 en PlayStation 4 en is compatibel met meerdere platforms zoals pc, Mac, Android, Switch en Oculus Quest 2. Net als de 7+ Wireless beschikt deze over ultralage latentie via een compacte USB-C dongle. De batterijduur van meer dan 30 uur voor non-stop gamen met opladen via USB-C, eenvoudige on-ear headsetbediening inclusief zijtoon (microfoonmonitoring) en het duurzame lichtgewicht stalen frame met verstelbare elastische band in skibrilstijl houden spelers zowel gefocust als comfortabel tijdens lange gamesessies. Een Discord-gecertificeerde, intrekbare ClearCast-microfoon maakt gebruik van een bidirectioneel ontwerp voor superieure ruisonderdrukking en vocale helderheid en is voorzien van een LED-dempingsindicator.

Met de lancering van de Arctis 7+ en Arctis 7P+ draadloze headsets introduceert SteelSeries een pre-release van Sonar, een geheel nieuwe audiosoftware voor krachtige geluidsaanpassing voor pc die ChatMix, 7.1 virtual surround sound en extra functies mogelijk maakt met een officieel lancering in 2022.

Prijzen en beschikbaarheid
De SteelSeries Arctis 7+ (€199,99) en Arctis 7P+ (zwart/wit, €199,99) draadloze gamingheadsets zijn nu verkrijgbaar bij SteelSeries.com en bij geselecteerde lokale winkels.Bronnen: SteelSeries

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.