SteelSeries onthult de Apex Pro Mini en Mini Wireless toetsenborden


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SteelSeries

SteelSeries heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwste toevoegingen aan de bekroonde Apex-reeks toetsenborden. De Apex Pro Mini en Apex Pro Mini Wireless zijn kleiner, sneller en zeer aanpasbaar en geven geloofwaardigheid aan de uitdrukking “Mini is Mighty”. De 60% vormfactor met OmniPoint 2.0 heeft een 11x snellere responstijd, 10x snellere activering en is 2x duurzamer dan standaard mechanische schakelaars.

SteelSeries, gelanceerd in 2019, wilde gamers van alle niveaus meer controle geven over hun toetsenborden, voor al hun gebruikssituaties – gaming of andere, met de Apex Pro, het meest aanpasbare toetsenbord ter wereld met ’s werelds snelste schakelaars. De originele OmniPoint-schakelaar introduceerde een volledig instelbare bediening, de grootste sprong in de innovatie van het gaming-toetsenbord sinds de creatie van de eerste mechanische schakelaars, waarmee gebruikers konden aanpassen tussen diepe worpen en vederlichte aanrakingen.

Naast de compacte vormfactor zijn er verbeteringen aan de snelste switches ter wereld. De OmniPoint 2.0-schakelaar werkt nu tussen 0,2 mm en 3,8 mm en biedt gebruikers snellere respons- en activeringstijden, samen met nog meer aanpassingspotentieel dan ooit tevoren. Indien aangepast tot 0,2 mm, biedt de responstijd van 0,54 ms de snelste toetsaanslagen ter wereld. Bovendien biedt de introductie van OmniPoint 2.0 Dual Action-toetsaanslagen, waardoor gebruikers twee acties kunnen programmeren met een enkele toets om combo’s uit te voeren, zoals lopen en rennen, of een granaat tevoorschijn halen en gooien, allemaal met één druk op de knop.

Mini is machtig. Voor het eerst biedt de door fans favoriete en bekroonde lijn van Apex-toetsenborden een nieuw, compacter ontwerp van 60% om bureauruimte vrij te maken en grotere muisbewegingen mogelijk te maken, samen met een verbeterde esthetiek en meer ergonomische positionering. Met de innovatieve modificatietoets van SteelSeries blijft de volledige toetsenbordfunctionaliteit behouden in een kleinere mini-vormfactor – waardoor de Apex Pro Mini-toetsenborden de perfecte maat hebben om in een rugzak te passen voor onderweg, esports-toernooien, LAN-feesten en degenen die op weg zijn naar hun eerste slaapzaal of al ingeschreven op de universiteit.

Apex Pro Mini Wireless
Door OmniPoint 2.0, ’s werelds snelste toetsschakelaars, te combineren met een nieuwe kleinere vormfactor van 60%, stelt de Apex Pro Mini Wireless gamers in staat om onderweg een hoogwaardig toetsenbord mee te nemen. Quantum 2.0 Wireless zorgt voor gamen en werken zonder vertragingen en biedt tegelijkertijd dubbele connectiviteit, zodat gebruikers overal kunnen schakelen tussen 2,4 Ghz Gaming Grade Wireless en Bluetooth-connectiviteit. De OmniPoint 2.0-schakelaars hebben een rating van 100 miljoen toetsaanslagen en hebben de juiste toetskapjes nodig, en dubbele PBT-toetskapjes zijn de perfecte combinatie en leveren ongeëvenaarde duurzaamheid, zodat ze van de eerste tot de laatste keer drukken meegaan. Op 23 mei werd FaZe Karrigan de eerste professionele gamer die een CS:GO major won met een draadloos toetsenbord (Apex Pro Mini Wireless).

Apex Pro Mini
Gebruikmakend van de nieuwe OmniPoint 2.0-schakelaars, stelt de Apex Pro Mini gebruikers in staat om tussen 0,2 mm en 3,8 mm af te stellen, te schakelen tussen gewichtloze bediening en diep opzettelijk drukken. Het 60% ontwerp zorgt voor meer bureauruimte, zodat grote muisbewegingen ononderbroken blijven en een betere ergonomie wordt geboden tijdens het werken en spelen. Double shot PBT keycaps zorgen ervoor dat de keycaps net zo lang meegaan als de schakelaars, terwijl de aan de zijkant bedrukte toetsfuncties gebruikers volledige toetsenbordfunctionaliteit bieden in een klein pakket.

Prijzen en beschikbaarheid
De Apex Pro Mini Wireless en Apex Pro Mini zijn over de hele wereld verkrijgbaar voor de volgende adviesprijzen:
– Apex Pro Mini Wireless – EU € 259,99
– Apex Pro Mini – EU € 199,99Bronnen: SteelSeries

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments