“SteelSeries onthult de kleinere, lichtere Prime Mini Esports-muizen”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SteelSeries

CHICAGO – 14 SEPTEMBER 2021 – SteelSeries, de wereldleider in gaming- en esports-randapparatuur, heeft vandaag de lancering aangekondigd van de geheel nieuwe Prime Mini en Prime Mini Wireless esports-muizen. Voortbouwend op het bekroonde succes van de Prime-serie franchise die mede is ontwikkeld in samenwerking met meer dan 100 professionals, introduceert de nieuwste editie van de Prime-reeks minimuizen met maximale prestaties.

Pasvorm, gevoel en razendsnelle reactietijd zijn cruciaal voor snelle aanvallen, melees en (uiteindelijk) overwinningen. Met een ultralichtgewicht, ergonomische vorm met een kleiner profiel, is de Prime Mini ontworpen om 12% lichter te zijn en de Prime Mini Wireless is gebeeldhouwd om 9% lichter te zijn binnen een mini-silhouet met vormfactor.

Elke muis in de Prime-reeks is uitgerust met Prestige OM™-schakelaars die zijn ontworpen om 5x langer mee te gaan dan de concurrentie, en zorgen voor scherpe klikken met bliksemsnelle responstijden die gebruikmaken van de kracht van licht. De revolutionaire optische magnetische schakelaars, de eerste OM-schakelaar in esports, werken met kwantumsnelheden, zodat gamers de concurrentie elke keer kunnen verslaan. Niet alle klikken zijn hetzelfde – de meeste verslechteren met elke klik van de muis. Het unieke Prime-ontwerp maakt gebruik van een magnetische kern om ervoor te zorgen dat de 100 miljoenste klik net zo knapperig aanvoelt als de allereerste.

Het verschil tussen winnen en verliezen kan een kwestie van milliseconden zijn. De Prime-franchise is doelbewust ontworpen voor competitie en ontwikkeld voor prestaties en bouwt voort op de 20 jaar innovatie en afkomst van SteelSeries als het originele esports-merk. Aangenomen door FaZe Clan’s Twistzz en Karrigan als de ‘go to’ keuze voor esports-toernooien, werd de Prime-franchise ontwikkeld met input en feedback van 100+ van ’s werelds toonaangevende competitieve esports-spelers.

Beschikbaar op de website van SteelSeries, de Prime Mini esports-productlijn is nu beschikbaar voor de volgende adviesprijzen:
– Prime Mini – EMEA voor € 69,99
– Prime Mini Wireless – EMEA voor € 139,99Bronnen: SteelSeries

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.