SteelSeries toont APEX 9-toetsenborden met snelle optische switches


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SteelSeries

SteelSeries, de wereldleider op het gebied van randapparatuur voor gaming en esports, heeft vandaag zijn nieuwste technologische innovatie geïntroduceerd met de lancering van de toetsenborden uit de Apex 9-serie. De Apex 9-serie is van de grond af gebouwd om serieuze gamers te helpen hun eigen gedenkwaardige gelegenheden te creëren, is snel, aanpasbaar, klaar voor e-sport en wordt aangedreven door de nieuwe SteelSeries OptiPoint-technologie.

Sneller is gelijk aan meer overwinningen. Voor het eerst brengt het toonaangevende innovatiemerk voor gamers een optische switch naar zijn bekroonde lijn van Apex-toetsenborden. SteelSeries OptiPoint-technologie levert de allerbeste prestaties en ontwerp met hot-swappable optische schakelaars die 33% sneller worden geactiveerd dan het toonaangevende optische toetsenbord, een responstijd van slechts 0,2 ms zonder debounce en 2-punts activeringsaanpassing.

Maatwerk staat centraal. Via SteelSeries GG, het software-ecosysteem van het merk, kunnen gamers met de toetsenborden uit de Apex 9-serie gepersonaliseerde instellingen maken voor alles, van RGB-verlichting tot het gewenste activeringspunt. Gebruikers kunnen kiezen tussen een prestatiegericht 1 mm bedieningspunt of een diepere en meer opzettelijke 1,5 mm per toets. Voor verdere aanpassing kunnen Apex 9-gebruikers hun schakelaars verwisselen en kiezen tussen lineaire, tactiele en Clicky-schakelaars om de Apex 9 echt tot hun recht te laten komen.

Speel als de profs. Naarmate de acceptatie van kleinere toetsenborden onder professionele esports-spelers toeneemt, biedt de nieuwe Apex 9-serie SteelSeries’ nieuwe gestroomlijnde ID voor aspirant-professionals en casual gamers om gestroomlijnde opstellingen te creëren. De nieuwe reeks toetsenborden is ontworpen voor topprestaties en wordt standaard geleverd met de nieuwe OptiPoint-schakelaars en is verkrijgbaar in twee vormfactoren die klaar zijn voor e-sport: de SteelSeries Apex 9 TKL en SteelSeries Apex 9 Mini.

Apex 9 TKL
Het voor esports geschikte APEX 9 TKL (tenkeyless) ontwerp heeft de voorkeur van ’s werelds toonaangevende spelers en biedt comfort, vertrouwdheid en meer flexibiliteit voor grote muisbewegingen, terwijl het een betere ergonomie biedt, zodat gamers harder en langer kunnen spelen. De baanbrekende optische OptiPoint-schakelaars van SteelSeries reageren razendsnel, in combinatie met het bedieningspunt van 1 mm, om spelers de eerste plaats te bezorgen. Gamers zullen duurzaamheid en een verbeterd toetsaanslaggevoel ervaren met speciaal ontworpen Double Shot PBT-toetsenkappen en een aluminium bovenplaat die win streaks stimuleert met onbreekbare duurzaamheid.

Apex 9 Mini
De mini is machtig en biedt alles wat gamers nodig hebben in een klein pakket. Voor degenen die hun gamingruimte volledig willen maximaliseren, biedt de 60% vormfactor van de Apex 9 Mini gebruikers meer bureauruimte voor grote opzettelijke muisbewegingen en bewegingen, terwijl ze alle mogelijkheden van een volledig toetsenbord bieden via afgedrukte secundaire functies. Op maat gemaakte OptiPoint-schakelaars benutten de kracht en snelheid van het licht voor een responstijd van 0,2 ms en toetsaanslagen zonder debounce. Double Shot PBT Keycaps staan ​​bekend om hun duurzaamheid, kwaliteit en geluid, dus als gamers toetsschakelaars hebben die 100 miljoen keer drukken meegaan, hebben ze bijpassende elite keycaps.

Verkrijgbaar bij SteelSeries.com en retailers over de hele wereld, de Apex 9 TKL en Apex 9 Mini zijn beschikbaar voor de volgende adviesprijzen:
– Apex 9 TKL – € 149,99
– Apex 9 Mini – € 139,99Bronnen: SteelSeries

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.