Synology brengt nieuwe HDD’s uit met opslagcapaciteit tot 12TB


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Synology

Synology heeft de gloednieuwe HDD’s Plus-serie geïntroduceerd. Deze harde schijven zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de betrouwbaarheids-, uithoudingsvermogen- en prestatievereisten van zowel thuis- als kantoorsystemen van Synology die altijd aan staan.

De HDD’s van de Plus-serie zijn grondig getest en gevalideerd met Synology-systemen om ervoor te zorgen dat ze altijd topprestaties leveren, zelfs als er meerdere mensen tegelijkertijd gebruik van maken. Dit is geweldig nieuws, want nu kunnen nog meer mensen genieten van de handige Synology-HDD’s naast de al populaire Enterprise-serie harde schijven.

Wat maakt deze Synology Plus-serie HDD’s zo bijzonder? Nou, ze bieden betrouwbare en continue prestaties. Met een Mean Time Between Failures (MTBF) van maar liefst 1 miljoen uur en een werkbelasting tot 180 TB per jaar, hebben deze CMR-schijven een uithoudingsvermogen dat drie keer zo hoog is als dat van gewone desktop harde schijven.

Alsof dat nog niet genoeg is, hebben de HDD’s van de Plus-serie meer dan 300.000 uur aan strenge tests ondergaan om ervoor te zorgen dat ze compatibel zijn en bestand zijn tegen zware belastingen, zelfs als er meerdere mensen tegelijkertijd gebruik van maken. En hier komt het beste: je kunt de firmware van deze schijven eenvoudig bijwerken via Synology DiskStation Manager (DSM), zonder gedoe met het verwijderen van de schijven of handmatige updates.

Maar dat is nog niet alles! De HDD’s van de Synology Plus-serie zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten: 4 TB, 6 TB, 8 TB en 12 TB. Dus of je nu veel opslagruimte nodig hebt of een klein budget hebt, er is altijd een maat die perfect bij jou past.Bronnen: Synology

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.