Synology introduceert 3,84TB SSD


Synology heeft een SSD van 3,84TB toevoegt aan hun assortiment, deze SSD is gericht op de zakelijke markt en gaat ongeveer €1400 kosten.

Onder andere is deze SSD ontworpen voor hoge capaciteit met betrouwbare opslag-arrays. Synology geeft aan dat deze SAT5200 SSD’s speciaal ontworpen zijn voor constante prestaties met lage latentie, en zijn goedgekeurd voor 1,3 Drive Writers Per Day. Op het moment verkoopt Synology al langer de SAT5200-SSD’s met verschillende opslagcapaciteiten, al waren deze voorheen enkel tot ongeveer 2TB verkrijgbaar.


Hoewel Synology nog geen prijzen heeft genoemd is de SAT5200 3,84TB in een winkel uit de UK voor omgerekend €1400 verschenen. Wanneer Synology de schijf gaat leveren is nog niet bekend.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.