Synology introduceert DS1621+ nas


Synology heeft de DS1621+ nas met 6 bays en quad-core processor aangekondigd. Deze op professionals gerichte nas komt binnenkort verkrijgbaar met een verwachte prijs rond de 900 euro.

De compacte DS1621+ richt zich op hoge prestaties op het gebied van gegevensopslag en -beheer. Zo maakt hij gebruik van een AMD Ryzen quad-core 2,2GHz processor en heeft hij plaats voor tot 6 3.5″ schijven. Verder is er plek voor twee M.2 2280-NVMe SSD’s voor cache, waarmee de snelheid erg verhoogd zou kunnen worden.

Zelf claimt Synology sequentiële lees- en schrijfsnelheden van 2,3Gbit/s en 1,1Gbit/s te kunnen halen met de DS1621+, en zou het zelfs de snelste Synology + nas zijn.


Hoewel Synology geen prijzen noemt is deze in Duitsland in de winkels verschenen voor ongeveer 900 euro, binnenkort wordt de DS1621+ in de winkels verwacht.Bronnen: Synology

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.