Synology introduceert een nieuwe DiskStation


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Synology

Synology lanceert de nieuwe DiskStation DS223j met twee sleuven, Deze nieuwe oplossing is speciaal ontworpen voor thuiskantoren en kleine ondernemingen.

De DS223j maakt gebruik van DiskStation Manager (DSM) van Synology en bevat veel opties en toepassingen voor het dagelijks opslaan en beheheren van gegeven, met de nadruk op het delen van bestanden, het maken van backups-en videobewaking.

De DS223j beschikt maximaal over 36 TB aan opslagcapaciteit. Bestanden kunnen altijd en overal veilig worden beheerd, met de meegeleverde Synology Photos-app kan de gebruiker zijn of haar foto’s back-uppen, delen en organiseren.

Met de release van de nieuwe DSM 7.2 is de DS223j de eerste Synology NAS die het Btrfs-bestandssysteem ondersteunt, dit zorgt ervoor dat er minder beschadigde bestanden ontstaan.

De DS223j is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €169Bronnen: Synology

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?