Synology lanceert de Disputation DS224+ en DS124


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Synology

Synology heeft zojuist de DiskStation DS224+ en DS124 aangekondigd, twee nieuwe toevoegingen aan hun reeks gegevensoplossingen voor professionals, kleine teams en edge-implementaties. Deze apparaten, aangedreven door het veelzijdige Synology DiskStation Manager (DSM) besturingssysteem, bieden uitgebreide tools voor het beschermen en beheren van belangrijke gegevens, toegang op afstand tot bestanden en het monitoren van fysieke eigenschappen, dit alles in een compact bureaubladformaat.

De DS224+ en DS124 brengen intuïtief bestandsbeheer en delen naar een hoger niveau met Synology Drive, een privé cloud-oplossing die cross-platform toegang combineert met geavanceerde privacycontroles. Dit stelt professionals in staat om productiever te zijn, waar ze zich ook bevinden, en hun gegevens centraal en eenvoudig te beheren.

De nieuwe apparaten van Synology bieden diverse back-upmogelijkheden, waaronder continue of handmatige back-ups van werkstations, laptops en mobiele apparaten, evenals het maken van back-ups van mappen, systeeminstellingen en softwarepakketten op het Synology-apparaat zelf. De optionele point-in-time snapshots bieden snelle herstelmogelijkheden en extra beveiliging.

De Synology Surveillance Station videobeheersysteem (VMS) transformeert de DS224+ en DS124 in krachtige bewakings- en opnameplatforms met ondersteuning voor duizenden gevalideerde IP-camera’s. Voor extra bescherming kunnen gebruikers back-ups maken van opnames in de cloud en end-to-end encryptie zorgt voor veilige videostreams.

De DS224+ en DS124 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij Synology-retailers.Bronnen: Synology

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over Puck