T-CREATE heeft de MASTER DDR5 OC gelanceerd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Team Group

T-CREATE heeft de T-CREATE MASTER DDR5 OC R-DIMM gelanceerd, een geheugenmodule voor workstations en servers. Deze module biedt overklokbaar DDR5 ECC Registered DIMM-geheugen, ontworpen voor professionals die werken aan grootschalige projecten en complexe taken met grote datasets en gespecialiseerde toepassingen. De T-CREATE MASTER DDR5 OC R-DIMM heeft een warmteverspreider met ventilatieopeningen en thermisch geleidende silicone voor efficiënte warmteafvoer. Het bevat ook on-die ECC voor stabiliteit en uitstekende prestaties.

Dit geheugen is beschikbaar in frequenties van 6000 MHz, 6400 MHz en 6800 MHz en kan in combinatie met bepaalde moederborden een enorme 384 GB aan geheugencapaciteit bieden. Hierdoor kunnen professionele gebruikers snel en efficiënt werken. Het ondersteunt ECC-functies om fouten te corrigeren, zowel binnen als buiten de DRAM-chip, wat zorgt voor betrouwbare werking.

Het T-CREATE MASTER DDR5 OC R-DIMM-ontwerp is elegant en stijlvol. Samen met krachtige Intel Xeon-processors biedt het geheugen indrukwekkende prestaties en stabiliteit voor contentcreatie, grafische rendering en veeleisende toepassingen in high-end workstations.

Team Group blijft werken aan geheugeninnovaties en zal hoogfrequente en grote capaciteitsproducten blijven ontwikkelen om aan de behoeften van professionele makers te voldoen. De T-CREATE MASTER DDR5 OC R-DIMM zal beschikbaar zijn in DDR5 6800 4x16GB en 8x16GB kits in Taiwan en Noord-Amerika in oktober.Bronnen: T-CREATE

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?