T-CREATE kondigt de CinemaPR p31 portable externe SSD aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Team Group

T-CREATE heeft de T-CREATE CinemaPr P31 Portable External SSD aangekondigd, gericht op de groeiende makermarkt. Deze draagbare SSD biedt professionele fotografen, filmmakers en iPhone 15 Pro/Pro Max-gebruikers snel en betrouwbaar uitgebreide opslag, perfect voor het vastleggen van adembenemende content. Met gepatenteerde technologie en een innovatief ontwerp, inclusief veelzijdige schroefgaten, kan de CinemaPr P31 eenvoudig worden geïnstalleerd op verschillende apparaten.

Met ondersteuning voor Type-C interfaces biedt de SSD snelle gegevensoverdracht voor professionele camera’s, inclusief opnames in 6K of 8K. De opslaggrootte van maximaal 4 TB biedt ruimte voor 960 minuten aan 4K 60 FPS-video’s, compatibel met diverse videoformaten zoals RAW en ProRes. De CinemaPr P31 weegt slechts 110 g, waardoor het een draagbare keuze is voor fotografie- en videoapparatuur.

Team Group benadrukt ook zijn toewijding aan milieuvriendelijkheid, met de verpakking die voor meer dan 95% uit papier bestaat. Als onderdeel van de T-CREATE CinemaPr-serie, beantwoordt deze SSD aan de groeiende vraag van digitale makers. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van milieuvriendelijke producten en brengt naar verwachting de T-CREATE CinemaPr P31 in het eerste kwartaal van 2024 uit. Voor de laatste updates kunnen geïnteresseerden de officiële website en socialemediakanalen van Team Group in de gaten houden.Bronnen: Team Group

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?