T-CREATE kondigt een nieuwe PCIe 4.0 SSD aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van T-CREATE

T-CREATE, heeft vandaag de T-CREATE CLASSIC C4 Series PCIe 4.0 SSD geïntroduceerd. Deze SSD is ontworpen om creatieve professionals te voorzien van stabiele prestaties en diverse opties. Het belangrijkste kenmerk is het ultradunne gepatenteerde grafiet koellichaam, dat helpt bij het handhaven van stabiliteit door warmte-effecten te verminderen. De serie omvat drie modellen (C47, C45 en C43) met verschillende snelheidsspecificaties en capaciteiten variërend van 512 GB tot 4 TB, waardoor makers hun opslagbehoeften kunnen aanpassen.

De SSD ondersteunt SLC Caching en maakt gebruik van aangepaste controllers en firmware met intelligente algoritmen en foutopsporingsmechanismen, wat de efficiëntie van gegevensbewerking en de betrouwbaarheid van het creatieve proces verbetert. Bovendien biedt het T-CREATE CLASSIC C4 Series PCIe 4.0 SSD ondersteuning voor de S.M.A.R.T. intelligente bewakingsoftware, waarmee makers de gezondheid van de SSD kunnen controleren.

Milieuvriendelijkheid is ook een prioriteit, met het gebruik van halogeen- en loodvrije productieprocessen en recyclebare verpakkingen in overeenstemming met RoHS-milieunormen.Bronnen: T-CREATE

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?