T-FORCE kondigt nieuwe koelingen aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van T-FORCE

T-FORCE heeft onlangs nieuwe koeloplossingen aangekondigd voor hun productlijn. Dit omvat de T-FORCE DARK AirFlow I SSD-koeler en de T-FORCE RT-X120 ARGB-ventilator. Met het oog op de opkomst van PCIe Gen 5 SSD’s, die hogere temperaturen bereiken tijdens intensieve gegevensoverdrachten, biedt TEAMGROUP een volledige koeloplossing om optimale prestaties te behouden.

De T-FORCE DARK AirFlow I SSD-koeler, met een gepatenteerde grafieten dual-layer structuur en koperen warmtepijpen met aluminium koelvinnen, optimaliseert warmteafvoer. Dit zorgt voor stabiele hoge snelheden bij het gebruik van M.2 2280 Gen 5 SSD’s.

De T-FORCE RT-X120 ARGB-ventilator, met uniek ringvormig bladontwerp en dempingsmechanisme, maximaliseert luchtstroom en vermindert geluid bij hoge snelheden. De RT-X120 ARGB-ventilator biedt niet alleen effectieve koeling, maar ook aanpasbare RGB-verlichting.

Deze producten zullen vanaf oktober verkrijgbaar zijn op Amazon in Noord-Amerika.Bronnen: T-FORCE

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?