Tado brengt zwarte variant van slimme thermostaat uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van tado°

tado° kondigt aan dat de ‘Black Edition’ van zijn Slimme Thermostaat vanaf nu verkrijgbaar is. Met de zwarte variant van de Slimme Thermostaat biedt tado°, op verzoek van zijn gebruikers, een nieuwe kleur die past bij de huidige interieurstijlen en waarmee ze hun persoonlijke smaak kunnen benadrukken.

Een samenwerking met de tado°-community
Om meer mensen gebruik te laten maken van de slimme functies van de tado°-thermostaten en als nieuwe aanvulling op hun interieur werkte tado° samen met de community aan een oplossing. Na verschillende feedbackrondes was een donkere display een van de meest gevraagde functies.

‘Dark Mode’
Voor een uniforme ervaring zorgde tado° ook voor de ‘Dark Mode’ in de tado°-app. tado°-gebruikers wilden graag de ‘Dark Mode’ om esthetische redenen, om de batterij van hun telefoon te sparen en om de temperatuur ’s nachts in slecht verlichte omgevingen te kunnen controleren. Dankzij aangepast contrast en kleuren in de ‘Dark Mode’ is de tado°-app een aanvulling op de zwarte variant van de Slimme Thermostaat en andere tado°-producten. ‘Dark Mode’ kan geactiveerd worden in apparaatinstellingen op iOS en Android.

Beschikbaarheid
De zwarte variant van de tado° Slimme Thermostaat zal beschikbaar zijn in Starterskits in zowel bedrade als draadloze varianten, maar ook als stand-alone. De zwarte variant van de Slimme Thermostaat wordt in alle Europese landen geïntroduceerd. De draadloze Starterskit kost €249,99 en de bedrade Starterskit kost €219,99. Het zal vanaf 15 november beschikbaar zijn bij Coolblue.Bronnen: tado°

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.