Tado brengt zwarte variant van slimme thermostaat uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Tado

Tado° kondigt de ‘Black Edition’ aan van zijn IF Design Award-winnende Slimme Thermostaat en ‘Dark Mode’ voor de tado°-app. Met de zwarte variant van de Slimme Thermostaat biedt tado°, op verzoek van zijn gebruikers, een nieuwe kleur die past bij de huidige interieurstijlen en een nieuwe functie in de app.

De energieprijzen stijgen, maar klanten besparen met tado°’s Slimme Thermostaten gemiddeld 22 procent op hun jaarlijkse verwarmingskosten. Klanten verlagen hun gemiddelde gasrekening van €2.298 voor een gemiddeld Nederlands huishouden met €505. Met de huidige energiekosten betalen tado° Slimme Thermostaten zichzelf binnen 6 maanden terug.

Een samenwerking met de tado°-community
Om meer mensen gebruik te laten maken van de slimme functies van de tado°-thermostaten en als nieuwe aanvulling op hun interieur werkte tado° samen met de community aan een oplossing. Na verschillende feedbackrondes was een donkere display een van de meest gevraagde functies.

‘Dark Mode’
Voor een uniforme ervaring kondigt tado° ook aan dat de ‘Dark Mode’ in oktober 2022 beschikbaar zal zijn in de tado°-app. tado°-gebruikers wilden graag de ‘Dark Mode’ om esthetische redenen, om de batterij van hun telefoon te sparen en om de temperatuur ’s nachts in slecht verlichte omgevingen te kunnen controleren. Dankzij aangepast contrast en kleuren in de ‘Dark Mode’ is de tado°-app een aanvulling op de zwarte variant van de Slimme Thermostaat en andere tado°-producten.

Beschikbaarheid
De zwarte variant van de tado° Slimme Thermostaat zal beschikbaar zijn in Starterskits in zowel bedrade als draadloze varianten, maar ook als stand-alone. De zwarte variant van de Slimme Thermostaat wordt in oktober geïntroduceerd in alle Europese landen. De draadloze Starterskit kost €249,99 en de bedrade Starterskit kost €219,99. De ‘Dark Mode’ wordt in oktober uitgerold voor bestaande tado°-gebruikers via een app-update en kan worden geactiveerd in de apparaatinstellingen op iOS en Android.Bronnen: Tado

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.