Team Group en T-FORCE hebben de handen in een geslagen voor nieuw RAM geheugen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Team Group

Team Group, heeft in samenwerking met T-FORCE Lab de T-FORCE XTREEM DDR5-geheugenmodule ontwikkeld. Deze geavanceerde module is speciaal ontworpen voor gamers en biedt indrukwekkende overklokmogelijkheden. Door gebruik te maken van gepatenteerde IC-classificatietests en verificatietechnologieën, heeft Team Group de DDR5-frequentielimieten verhoogd, waardoor snelheden van 7600MT/s, 8000MT/s en 8200MT/s worden bereikt. Het geheugen heeft ook on-die ECC-ondersteuning.

Het XTREEM DDR5-geheugen is niet alleen krachtig, maar heeft ook een elegant ontwerp. Het is uitgerust met 2 mm dikke aluminium koelvinnen voor uitstekende thermische prestaties en maakt gebruik van speciale warmtegeleidende siliconen om de koelvinnen stevig aan het geheugen te bevestigen. Het oppervlak is behandeld met een geanodiseerde laag die bestand is tegen corrosie en roest en niet elektrisch geleidend is. De metalen heat spreader heeft een zandstraalbehandeling gekregen voor een unieke uitstraling.

Gamers kunnen uitkijken naar een geweldige game-ervaring met deze nieuwe geheugenmodule, die wordt gelanceerd op Amazon en Newegg in Noord-Amerika aan het einde van oktober. Voor meer informatie en beschikbaarheid kun je de officiële website en sociale mediakanalen van Team Group in de gaten houden.Bronnen: Team Group, T-FORCE

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?