Team Group heeft de T-Force Vulcan Eco DDR5 geheugen onthuld


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Team Group

Team Group heeft de T-FORCE VULCAN ECO DDR5 Desktop Overclocking Memory onthuld, met een baanbrekende gerecyclede aluminium heatsink. In lijn met Wereldmilieudag volgt deze release op het succes van de C175 ECO Net-Zero Flash Drive. Het geheugenmodule heeft tot doel milieupollutie tegen te gaan, met elke 10.000 gerecyclede aluminium heatsinks die de koolstofuitstoot met 73% verminderen, wat gelijk staat aan 1.665 kg koolstof of de voetafdruk van 550.000 handdoeken. FSC-gecertificeerde milieuvriendelijke verpakking draagt bij aan de duurzaamheid, met een focus op het minimaliseren van materiaal- en elektronisch afval.

Naast de milieuvriendelijke focus ondersteunt de VULCAN ECO DDR5 Intel XMP 3.0 en AMD EXPO overklokprofielen voor een soepele overklokervaring met stabiliteit op beide platforms. Het geheugen biedt on-die ECC voor foutdetectie en gegevensherstel, waardoor stabiel en betrouwbaar gebruik wordt gegarandeerd. Team Group heeft zijn gepatenteerde IC-classificatieverificatietechnologie toegepast om de bruikbaarheid en duurzaamheid te waarborgen, met octrooien in Taiwan en de VS. De T-FORCE VULCAN ECO DDR5 Desktop Memory wordt medio december gelanceerd op Amazon en Newegg in Noord-Amerika, met belofte van niet alleen milieuvriendelijkheid maar ook geavanceerde technologie. Volg Team Group’s officiële kanalen voor de laatste updates.Bronnen: Team Group

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?