Team Group introduceert de T-FORCE GE PRO 5.0 SSD


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Team Group

T-FORCE, het gamingmerk van Team Group, introduceert de T-FORCE GE PRO PCIe 5.0 SSD, ontworpen voor extreme opslagsnelheden en optimale prestaties voor gamers. Aangedreven door InnoGrit’s energiezuinige IG5666-controller en een 2,400MT/s NAND-flash, biedt het leessnelheden tot 14,000 MB/s. De slimme thermische regeltechnologie voorkomt oververhitting, terwijl ondersteuning voor 4K LDPC technologie nauwkeurige gegevensoverdracht garandeert. T-FORCE biedt diverse koeloplossingen voor Gen 5 SSD’s.

De T-FORCE GE PRO PCIe 5.0 SSD maakt zijn debuut tijdens CES 2024 en is vanaf 9 februari 2024 beschikbaar voor pre-order op Amazon en Newegg in Noord-Amerika, en op Amazon Japan. Met Team Group’s S.M.A.R.T. monitoringsoftware kunnen gebruikers de SSD’s gezondheid eenvoudig volgen. Voor meer informatie, volg het laatste nieuws op Team Group’s officiële website en sociale mediakanalen.Bronnen: Team Group

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?