Team Group introduceert nieuwe ram modules


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Team Group

Team Group heeft vandaag de introductie van zijn vernieuwde ELITE-geheugenmodules met verbeterde frequenties aangekondigd. De twee modellen zijn de ELITE PLUS DDR5 en ELITE DDR5 Desktop Memory 6400 MHz (1.1 V CL52-52-52-103). Beide voldoen aan de JEDEC-geheugenstandaarden en zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende toepassingen en high-performance computing.

In reactie op de toenemende vraag naar snelle computing en digitale technologie heeft Team Group de ELITE PLUS DDR5 6400 MHz en ELITE DDR5 6400 MHz geheugenmodules geüpgraded. Beide bieden hogere frequenties en een lager stroomverbruik. De bijgewerkte specificaties van het ELITE-geheugen zijn ideaal voor leer-, entertainment- en andere activiteiten op desktopcomputers. Door de lage bedrijfsspanning van 1.1 V wordt het stroomverbruik aanzienlijk verminderd, waardoor de levensduur van de computer wordt verlengd.

De nieuwe DDR5-technologie heeft ook voordelen, zoals de Same-Bank Refresh-functie en een geoptimaliseerde IC-structuur, waardoor de verwerking van een dubbele hoeveelheid data tegelijkertijd ten opzichte van DDR4 mogelijk is. Dit zorgt voor soepelere werking tijdens multitasking en verbetert de operationele efficiëntie.

De Team Group ELITE PLUS DDR5 6400 MHz en ELITE DDR5 6400 MHz geheugenmodules zullen beschikbaar zijn als enkele modules en in dual-channel kits van 16 GB en 32 GB. Deze zullen verkrijgbaar zijn in augustus 2023 op Amazon in Noord-Amerika en op Taiwan’s e-commerce platforms, zoals PChome, Momo en Shopee. Kortom, deze geheugenmodules bieden een verbeterde ervaring voor high-performance computing en zijn ontworpen om de productiviteit te versnellen.Bronnen: Team Group

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?