Team Group introduceert nieuwe ram modules


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Team group

Team Group heeft de capaciteit van zijn industriële DDR5-serie geheugenproducten uitgebreid. Ze introduceren een module van 48 GB en een kleinere optie van 24 GB. Deze upgrades zijn van toepassing op alle DDR5-producten, inclusief non-ECC U/SO-DIMM, ECC U/SO-DIMM en ECC R-DIMM geheugenmodules. De grotere capaciteit komt tegemoet aan de behoeften van high-performance edge computing, embedded computers en persoonlijke werkstations.

Huidige industriële DDR5-geheugenmodules hebben een maximale capaciteit van ongeveer 32 GB. Door technologische ontwikkelingen zoals cloud, edge computing, IoT en big data neemt de vraag naar geheugencapaciteit echter toe. Team Group heeft daarom de capaciteit van hun DDR5-geheugenproducten vergroot met 24 GB en 48 GB modules. Deze upgrades bieden meer flexibiliteit voor toepassingen met grote datasets en complexe simulaties. Ze verbeteren de prestaties en verwerkingskracht van edge computing-systemen, waardoor gebruikers efficiënter kunnen werken met verschillende toepassingen en algoritmen.

Bovendien kunnen alle Team Group DDR5-geheugenmodules worden uitgerust met gepatenteerde grafeen-koellichamen, die betere lees- en schrijfprestaties bieden in omgevingen met hoge temperaturen. Dit verlengt de levensduur en zorgt voor verbeterde betrouwbaarheid en duurzaamheid bij industriële toepassingen. Team Group blijft innoveren om betrouwbare oplossingen te bieden die voldoen aan de veranderende behoeften van de industriële opslagmarkt.Bronnen: TeamGroup

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?