Team Group introduceert twee nieuwe geheugenkaarten


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van

Team Group introduceert vandaag twee geheugenkaarten: de T-Create Expert S.M.A.R.T. microSDXC en de Team Group PRO+ SDXC. Beide producten bieden soepele lees- en schrijfsnelheden en diverse opslagopties voor zowel dagelijks als professioneel gebruik.

De T-Create Expert S.M.A.R.T. microSDXC is speciaal ontworpen voor creatieve gebruikers en maakt gebruik van S.M.A.R.T. software om de conditie van de geheugenkaart te bewaken en gegevensverlies te voorkomen. Met lees- en schrijfsnelheden tot 160 MB/s en 150 MB/s, ondersteunt het 4K Ultra HD- en 1080p Full HD-video-opname en bursts foto’s op actiecamera’s en drones.

De Team Group PRO+ SDXC is een U3 en V30 geheugenkaart met superieure specificaties, met lees- en schrijfsnelheden tot 160 MB/s en 120 MB/s. Het ondersteunt ook 4K Ultra HD en 1080p Full HD opnames, geschikt voor DSLR-camera’s en videocamera’s.

Beide kaarten zijn water-, stof-, schok-, statische elektriciteit- en röntgenbestendig, met levenslange garantie. De T-Create Expert S.M.A.R.T. microSDXC heeft zelfs tests voor extreme temperaturen doorstaan.

De T-Create Expert S.M.A.R.T. microSDXC wordt in oktober op de Noord-Amerikaanse markt verwacht, terwijl de Team Group PRO+ SDXC-geheugenkaart in september wordt verwacht.Bronnen: Team Group

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?