Team Group introduceert vier nieuwe gaming SSD’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Team Group

T-FORCE, het gamingmerk van Team Group, introduceert vier nieuwe gaming SSD’s: de T-FORCE G70, G70 PRO, G50 en G50 PRO, met PCIe Gen 4×4-interface en InnoGrit’s controller voor stabiliteit. De G70, G50 en PRO-varianten zijn in M.2-2280-formaat met ultradunne grafieten heatsinks; de G70 PRO heeft ook een aluminium heatsink. Compatibel met PS5 SSD-uitbreiding, bieden ze hoge prestaties met leessnelheden tot 7000 MB/s voor G70 en G70 PRO, en 5000 MB/s voor G50 en G50 PRO. SLC-cachetechnologie wordt ondersteund door G70 en G50, terwijl PRO-varianten zowel DRAM- als SLC-caching bieden. Alle SSD’s gebruiken InnoGrit-controllers voor stabiliteit.

T-FORCE G70, G70 PRO, G50 en G50 PRO PCIe 4.0 SSD’s zijn voorzien van Team Group’s gepatenteerde S.M.A.R.T. monitoring software, waarmee gebruikers SSD-gezondheid kunnen volgen en eenvoudig tests kunnen uitvoeren. Beschikbaar op Amazon’s Noord-Amerikaanse winkel eind december. Voor meer informatie, volg het laatste nieuws op Team Group’s officiële website en socialemediakanalen.Bronnen: Team Group

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?