Team Group kondigt een nieuwe AIO koeler aan voor de PCIe 5.0 SSD’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Team Group

T-FORCE heeft de T-FORCE SIREN GD120S AIO Koeler gelanceerd, een innovatieve vloeistofkoeloplossing voor PCIe 2280 SSD’s met exclusieve gepatenteerde technologie. Het waterblok past perfect bij M.2 2280 SSD’s en biedt uitstekende koelprestaties, waardoor PCIe 5.0 SSD’s zelfs onder zware belasting onder de 54°C blijven.

De SSD Cooler gebruikt dual-tube waterblokken met thermische pads en een pomp met een keramische schachtontwerp voor stille, efficiënte koeling. Met een 120 mm radiator en 13 aluminium vinnen vermindert het effectief de hoge temperaturen van M.2 PCIe 5.0 SSD’s. De 12 cm ARGB PWM-ventilator past snelheden aan op basis van systeemtemperatuur en biedt optimale warmteafvoer met energiebesparing en aanpasbare verlichting. Milieuvriendelijk geproduceerd en verpakt, is het RoHS-conform. De T-FORCE SIREN GD120S AIO SSD Cooler is vanaf eind december beschikbaar op Amazon.Bronnen: Team Group

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?