TEAMGROUP brengt AIO-koeler uit voor wel CPU als SSD


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

T-FORCE, het gaming-submerk van TEAMGROUP, heeft een nieuw lid toegevoegd aan zijn SIREN-serie van all-in-one (AIO) vloeistofkoelers: de T-FORCE SIREN DUO360 ARGB CPU & SSD AIO Liquid Cooler, ’s werelds eerste AIO vloeistofkoelingsoplossing die zowel de CPU als de SSD tegelijkertijd koelt. De SIREN DUO360 ARGB CPU & SSD AIO vloeistofkoeler heeft een origineel dual CPU en SSD ARGB waterblokontwerp, een grote 360 ​​mm radiator en drie 120 mm ARGB hydraulische lagerventilatoren. Het nieuwe ontwerp voldoet volledig aan de hogere koelingseisen van Intel en AMD’s next-gen CPU’s en PCIe Gen5 SSD’s, waardoor gamers over de hele wereld kunnen genieten van ongeëvenaarde snelle prestaties.

Het vloeistofkanaalontwerp van de SIREN DUO360 ARGB CPU & SSD AIO Liquid Cooler zorgt voor zeer efficiënte koeling, waardoor de bedrijfstemperaturen van meer dan 100 ℃ van krachtige 12.000 MB/s PCIe Gen5 SSD’s met meer dan 50% worden verlaagd. Dit voorkomt throttling en zorgt voor stabiele lees- en schrijfprestaties op hoge snelheid voor apparaten van de volgende generatie. De DUO360 ARGB CPU & SSD AIO Liquid Cooler neemt ook de doorschijnende ARGB-body van de SIREN-serie over en is voorzien van een nieuwe scheidbare magnetische verlichtingsmodule, die niet alleen stevig aan de bovenkant van het SSD-waterblok kan worden bevestigd, maar ook aan elke interne metalen locatie van het onderstel. Het is gecertificeerd om compatibel te zijn met de verlichtingssoftware van moederbordfabrikanten ASRock, ASUS, Biostar, GIGABYTE en MSI, waardoor gamers met verschillende moederborden de vrijheid hebben om hun ARGB-configuratie aan te passen terwijl ze genieten van de topprestaties van een high-end vloeistof koeler.

Om te profiteren van de steeds betere prestaties van Intel en AMD CPU’s en de hoge lees- en schrijfsnelheden van PCIe Gen5 SSD’s, is de T-FORCE SIREN DUO360 ARGB CPU & SSD AIO Liquid Cooler gebouwd om de nieuwste Intel LGA 1700 en AMD te ondersteunen. AM5 CPU-sockets en de populaire M.2 SSD 2280-vormfactor. Gamers kunnen genieten van de ongekende dubbele koelprestaties met het eenvoudige installatieproces. De T-FORCE SIREN DUO360 ARGB CPU & SSD AIO Liquid Cooler zal in november voor het eerst verkrijgbaar zijn in de Noord-Amerikaanse winkels met een adviesprijs van $399,99 USD. Precieze prijzen en beschikbaarheid voor Europa zijn nog niet bekend.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.