Teamgroup brengt C222 USB 3.2 USB-stick uit met maximaal 256GB


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Teamgroup

TEAMGROUP introduceert de nieuwe C222 USB 3.2 Flash Drive, een samensmelting van delicate metaalbewerking en gestroomlijnd ergonomisch ontwerp, met een stijlvolle stijl met zinklegering. Het matgrijze metalen oppervlak in combinatie met de zachte, gestroomlijnde ergonomische curve zorgt ervoor dat de flashdrive perfect in de vingers past, zodat hij goed in de hand ligt en het voortreffelijke vakmanschap elegant weergeeft.

De C222 USB 3.2 Flash Drive is gemaakt van een zinklegering om een ​​fijn mat metalen oppervlak te creëren. Het apparaat is zowel stijlvol als handig, met het gestroomlijnde ergonomische ontwerp waardoor de duim perfect op het gladde oppervlak van de flashdrive past, waardoor het gemakkelijk kan worden geplaatst en verwijderd, wat een comfortabele en gemakkelijke gebruikerservaring oplevert. De C222 USB 3.2-flashdrive wordt geleverd met een koordlus waarmee gebruikers hem naar wens aan sleutelhangers, rugzakken en draagbare accessoires kunnen bevestigen. De C222 USB 3.2-flashdrive is ook ontworpen zonder dop, waardoor het probleem van dopverlies wordt opgelost en kan snel worden aangesloten voor gebruik. Verpakt met COB-technologie (Chip On Board), is de flashdrive water-, stof- en schokbestendig om gegevens te beschermen. Het wordt geleverd met een USB3.2 Gen1-interface om dagelijkse opslagtoepassingen te vervullen.

TEAMGROUP zet zich in om klanten over de hele wereld handige en veilige opslagproducten te bieden. De nieuw gelanceerde C222 USB 3.2 Flash Drive pioniert in de modetrend van mobiele opslag, integreert stijlvolle elementen in de flashdrive en brengt het apparaat in de modieuze levensstijl van klanten. De eerste batch C222 USB 3.2-flashdrives zal beschikbaar zijn met een capaciteit van 32 GB (€9), 64 GB(€12), 128 GB (€18) en 256 GB (€34), die aan de opslagbehoeften voldoet en een modieuze trend over de hele wereld stimuleert.Bronnen: Teamgroup

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.