TEAMGROUP brengt de M.2 PCIe Gen 4 2230 SSD uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

TEAMGROUP lanceert de splinternieuwe P845-M30 SSD, speciaal ontworpen voor de M.2 2230 vormfactor en PCIe Gen 4 interface. Deze compacte, snelle SSD is ideaal voor mini-industriële pc’s, handheld toepassingen en taken in de wereld van AIoT.

De P845-M30 is voorzien van 112 lagen hoogwaardig 3D NAND-flashgeheugen en maakt gebruik van slimme paginamapping technologie om de levensduur te verlengen en de toegangssnelheden te verhogen. Hij is verkrijgbaar in varianten van 256GB tot 1TB en meet slechts 30mm in lengte. Bovendien ondersteunt hij de PCIe Gen 4 interface, waardoor je geniet van razendsnelle gegevensoverdracht met een laag energieverbruik. De P845-M30 tilt de prestaties van je apparaat naar een hoger niveau zonder veel ruimte in beslag te nemen, wat hem perfect maakt voor mini-industriële computers die een kleine vorm en grote capaciteit nodig hebben.

Om aan de eisen van industriële toepassingen te voldoen, is de nieuwe P845-M30 SSD ontworpen om probleemloos te werken bij temperaturen variërend van -40°C tot 85°C. Hij bevat diverse geavanceerde technologieën, waaronder gepatenteerde koeloplossingen zoals een superdunne grafeen heat sink en een speciale temperatuurregeltechnologie. Hierdoor kan de SSD langer presteren bij hoge temperaturen en blijft hij stabiel. Daarnaast is de P845-M30 voorzien van onderfill-technologie en een beschermende coating, waardoor hij extra duurzaam en betrouwbaar is, zelfs in zware industriële omgevingen.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.