TEAMGROUP brengt drie verschillende T-Create DDR5-modules uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

T-CREATE, de creator-serie van TEAMGROUP, lanceert drie DDR5-geheugenproducten: T-CREATE EXPERT DDR5-desktopgeheugen, T-CREATE CLASSIC DDR5-desktopgeheugen en T-CREATE CLASSIC DDR5-laptopgeheugen. Uitgerust met een verscheidenheid aan frequentiespecificaties van 5.200 tot 6.400 MHz en een maximale capaciteit van 32 GB per module, bieden de nieuw gelanceerde producten een soepele ervaring voor videomakers die werken aan 4K/8K-videobewerking met ultrahoge resolutie, professionele 3D-illustratiesoftware, evenals multitasking op desktopcomputers en laptops.

Het T-CREATE EXPERT DDR5-desktopgeheugen is speciaal gebouwd voor zware en gecompliceerde verwerkingsbehoeften en wordt geleverd met opties voor ultrahoge frequenties tot 6.400 MHz. In combinatie met specificaties voor lage latentie biedt het uitzonderlijke prestaties en robuuste stabiliteit om de complexe bewerkingen en computervereisten in professionele 3D-weergave en lange videobewerking met superhoge resolutie volledig te ondersteunen. Makers kunnen authenticiteit en optimale kwaliteit in elk frame garanderen.

Ondertussen wordt het T-CREATE CLASSIC DDR5-desktopgeheugen geleverd met maximaal 6.000 MHz-specificatie en het CLASSIC DDR5-laptopgeheugen biedt frequenties tot 5.600 MHz. Om de warmte aan te pakken die wordt gegenereerd door snelle verwerking, gebruiken EXPERT en CLASSIC DDR5 Desktop Memories een plaat uit één stuk van een poreuze geanodiseerde aluminiumlegering voor warmteafvoer en thermische siliconen voor snelle temperatuurverlaging. Ondertussen is het CLASSIC DDR5-laptopgeheugen gemaakt van ultradun composietmateriaal van grafeen en metaal, wat de beste oplossing voor warmteoverdracht biedt voor kleine installatieruimtes. Alle drie de nieuwe DDR5-producten zijn uitgerust met een 10-laags bord, op maat gemaakte hittebestendige condensator en strikt geselecteerde hoogwaardige IC. Het systeem kan tijdens het creatieve proces stabiel werken bij zware computertaken, wat zorgt voor gemoedsrust voor makers.

Het T-CREATE EXPERT DDR5-desktopgeheugen, T-CREATE CLASSIC DDR5-desktopgeheugen en T-CREATE CLASSIC DDR5-laptopgeheugen zijn beschikbaar in capaciteitsopties van 2x16GB en 2x32GB.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.