Teamgroup brengt externe RGB-SSD uit


Recent heeft Teamgroup een nieuwe externe SSD aangekondigd. Deze SSD is voorzien van RGB-verlichting en komt binnenkort verkrijgbaar met een adviesprijs van ongeveer $170.

Zo komt deze T-Force Treasure bij launch enkel als 1TB-variant beschikbaar. Via de meegeleverde USB 3.2 V2 Type-C kabel wordt zowel de SSD als de ingebouwde RGB-verlichting van stroom voorzien. Deze verlichting is door het drukken op de behuizing aan te passen, en eventueel ook uit te schakelen. Zo kan deze SSD gebruikt worden voor het vergroten van de opslag van een console, maar ook voor gebruik met een PC is deze geschikt.


De behuizing heeft een brushed metallic finish wat vingerafdrukken zou moeten voorkomen. Verder geven de RGB-effecten en het zwarte design van de SSD volgens Teamgroup een simpel en stijlvol uiterlijk.


Deze Teamgroup T-Force Treasure RGB-SSD 1TB komt binnenkort verkrijgbaar met een adviesprijs van $169,99, omgerekend zal dit rond de €150 uit kunnen komen.Bronnen: Teamgroup

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.