TEAMGROUP brengt industriële DDR5-modules uit met RGB-alert functie


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Als reactie op de evolutie van de specificaties van het industriële DDR5-geheugenplatform, heeft TEAMGROUP de eerste industriële U-DIMM-, SO-DIMM-, ECC-DIMM- en R-DIMM DDR5-geheugenmodules ontwikkeld met een kloksnelheid van 5600 MHz op 1.1V. Verwacht wordt dat ze zullen voldoen aan de uiteenlopende behoeften van platforms van de volgende generatie, Intel Raptor Lake en AMD Raphael-X, met hoogwaardige specificaties in overeenstemming met JEDEC-normen, waardoor de ontwikkeling van hoogwaardige industriële toepassingen wordt versneld.

TEAMGROUP zet al jaren stappen in de industriële markt en richt zich op DDR5-geheugentoepassingen. Het bedrijf ontwikkelde eerder een compleet assortiment DDR5 4.800MHz-modules, en dankzij zijn toonaangevende R&D heeft TEAMGROUP nu met succes de frequenties van zijn DDR5-productlijn verhoogd tot 5.600MHz. Voor extra veiligheid in industriële toepassingen is er ook een SPD-schrijfbeveiligingsfunctie toegepast, die wijzigingen van SPD-parameters door abnormale interferentie voorkomt. Met deze verbeteringen wordt het risico van afsluiten aanzienlijk verminderd en kan het geheugen werken met aanzienlijk verbeterde prestaties en stabiliteit.

Daarnaast heeft TEAMGROUP ’s werelds eerste “Industrial Smart Alert DDR5 Memory Module” aangekondigd, die RGB-lichteffecten en een waarschuwingsgeluidssysteem voor industriële toepassingen combineert. Het kan niet alleen de temperatuurparameters aanpassen aan de verschillende omgevingsvereisten van gebruikers van industriële apparatuur, maar stelt gebruikers ook in staat om de apparatuur en de bedrijfsstatus bij te houden met audio- en lichteffecten die worden geleverd door het slimme detectiesysteem met drie RGB-verlichtingsmodi: Alert, Notification en Reminder. Deze nieuwe functies zijn het ideale ondersteuningssysteem voor de nieuwe generatie geautomatiseerde industriële productieapparatuur en -toepassingen.

Het industriële DDR5-geheugen van TEAMGROUP maakt gebruik van de eigen T.R.U.S.T. technologieën. De afkorting staat voor Temperature, Robust, Unique, Smart en Trust en ze vertegenwoordigen de innovatieve functies waarmee TEAMGROUP-geheugen volledig kan voldoen aan de behoeften van steeds diversere industriële toepassingen, zoals AIoT, 5G en edge computing. TEAMGROUP streeft ernaar om betere prestaties en diverse functies te bieden door een verscheidenheid aan producten aan te bieden met uitstekende stabiliteit en betrouwbaarheid.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments