TEAMGROUP brengt M.2 SSD uit met warmte-verspreidende folie


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Het wereldwijde geheugenmerk TEAMGROUP heeft de MP44L M.2 PCIe 4.0 SSD aangekondigd, met een unieke baanbrekende koelingstechnologie: het eerste SSD-label in de branche waarin grafeenkoperfolie is verwerkt. Dit minder dan 1 mm dikke Heat Dissipating Graphene SSD-label heeft Utility Patents ontvangen en is stevig gehecht aan de SSD om nauwkeurige en betere koeling te bieden. Het ontwerp van het warmteafvoerende grafeen SSD-label van de MP44L M.2 PCIe 4.0 SSD elimineert de mogelijkheid van installatie-interferentie. Bovendien kunnen gebruikers genieten van dubbele koelprestaties en de verhoogde stabiliteit van PCIe Gen4 zonder de noodzaak om extra thermische apparatuur te installeren wanneer deze is gekoppeld aan een M.2-slot-koellichaam.

TEAMGROUP’s gloednieuwe MP44L M.2 PCIe 4.0 SSD is een opslagupgrade-oplossing voor Gen4x4 SSD’s. Het biedt een leessnelheid van 5.000 MB/s en een schrijfsnelheid van 4.500 MB/s en ondersteunt SLC Cache-technologie, die meer dan het dubbele van de efficiëntie van Gen3 SSD’s biedt. Door het probleem van computervertraging op te lossen, kunnen gebruikers gemakkelijk multitasken en genieten van snelle en soepele prestaties. De MP44L SSD biedt uitstekende nauwkeurigheid bij gegevensoverdracht dankzij de LDPC-technologie (Low-Density Parity Check Code). Het ondersteunt Windows TRIM-optimalisatieopdrachten en de nieuwste NVMe 1.4-standaard. Met het toewijzingsmechanisme van NVM Sets, PLM (Predictable Latency Mode) en de nieuwste RRL (Read Recovery Level) technologie, wordt de latentie van de SSD aanzienlijk verminderd en wordt slijtage bij hoge lees- en schrijfsnelheden ook verminderd, waardoor de levensduur van de rit.

TEAMGROUP MP44L M.2 PCIe 4.0 SSD is verkrijgbaar in een breed scala aan capaciteiten, van 250 GB tot 2 TB, om te voldoen aan de behoeften van alle soorten gebruikers, of ze nu op zoek zijn naar een pc-upgrade of capaciteitsuitbreiding. De eerste batch MP44L zal naar verwachting eind augustus 2022 beschikbaar zijn voor aankoop op Amazon en Newegg in Noord-Amerika. Voor meer verkoop- en technologische informatie over de MP44L M.2 PCIe 4.0 SSD en het gepatenteerde warmteafvoerende grafeen SSD-label, blijf op de hoogte naar de officiële verkoopkanalen van TEAMGROUP voor het laatste nieuws.

De MP44L komt verkrijgbaar in 250GB (~€50), 500GB (~€80), 1TB (~€130) en 2TB (~€280).Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.