TEAMGROUP brengt T-Force DDR5-modules uit voor AMD AM5


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

T-FORCE by TEAMGROUP lanceert vandaag VULCANα DDR5-gaminggeheugen dat is ontworpen voor AMD Ryzen 7000-processors en X670E/X670-moederborden. VULCANα DDR5-gaminggeheugen ondersteunt de nieuwste AMD EXPO-technologie, waardoor het geheugen verbeterde prestaties levert met uitstekende compatibiliteit. Met één simpele klik kunnen gebruikers verbluffend snel en stabiel overklokken. De ongelooflijke overklokprestaties en platformcompatibiliteit ontketenen perfect de potentiële prestaties van het volgende generatie AMD AM5-platform.

Het koellichaam van het T-FORCE VULCANα DDR5-gaminggeheugen is gemaakt van een aluminiumlegering door middel van een eendelig stempelproces, met een duurzame klikstructuur aan de bovenkant. Het belangrijkste kenmerk is dat het geheugen is toegewezen aan het AMD-platform met zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige IC’s, die zijn getest op compatibiliteit en stabiliteit, evenals uitstekende overklokmogelijkheden en perfecte compatibiliteit. Het T-FORCE VULCANα DDR5-gaminggeheugen is ook uitgerust met een energiebeheer-IC (PMIC) voor een efficiëntere energietoewijzing, stabiele voeding naar het geheugen, minder ruisinterferentie, naast een verbeterde kwaliteit en stabiliteit van de signaaloverdracht. VULCANα DDR5 is beschikbaar in 5200MHz, 5.600MHz en 6.000MHz frequenties en is het ultieme gaminggeheugen voor AMD’s volgende generatie platforms.

T-FORCE VULCANα DDR5-gaminggeheugen ondersteunt on-die ECC met IC-foutdetectie- en -correctiefuncties om de correctheid van gegevensoverdracht te verbeteren en tegelijkertijd stabiele en betrouwbare overklokprestaties te bieden. Het product wordt ook geleverd met een levenslange garantie en gratis vervangingsservice voor schade die niet door menselijke factoren is veroorzaakt. Door een eenvoudig proces te doorlopen, kunnen klanten genieten van attente diensten.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.