TEAMGROUP brengt T-Force Siren 360mm AIO-koeler uit


TEAMGROUP heeft pas een nieuwe all-in-one waterkoeler uitgebracht voor processors, de T-Force Siren GD360E. Deze koeler komt standaard met een 360mm lange radiator, een drietal aRGB-fans en een koelblok, uiteraard ook voorzien van verlichting. Vanaf eind mei zal de GD360E verkrijgbaar komen voor ongeveer €120 (zwart) en €130 (wit).

Begin persbericht van TEAMGROUP

Na de lancering vorig jaar van de klassieke SIREN GD240/GD240E All-in-One ARGB CPU-vloeistofkoeler, die wereldwijd veel ophef veroorzaakte, brengt TEAMGROUP vandaag de T-FORCE SIREN GD360E All-in-One ARGB CPU-vloeistofkoeler uit, met de ARGB-waterkoeler. blok en radiator hebben beide een elegante tweekleurige spiegelafwerking. De koeler wordt geleverd met drie snelle ARGB-ventilatoren en ondersteunt verschillende software voor lichtregeling, waardoor consumenten unieke en oogverblindende ARGB-systemen kunnen creëren zoals zij dat willen. Bovendien zijn de thermische prestaties aanzienlijk verbeterd om de best mogelijke koeling te bieden.

De T-FORCE SIREN GD360E ARGB is een 360 mm alles-in-één vloeistofkoeler die uitblinkt in zowel uiterlijk als functie. Het opvallende en stijlvolle zwart-witte waterblok met spiegelafwerking is gekoppeld aan drie krachtige ventilatoren met een hoog toerental. De koeler is ook compatibel met verlichtingssoftware zoals ASUS Aura Sync, ASROCK-Polychrome Sync, BIOSTAR Advanced VIVID LED DJ, GIGABYTE RGB Fusion 2.0, MSI Mystic Light Sync en meer, waardoor spelers de vrijheid hebben om hun eigen opvallende, multi- gekleurd ARGB-systeem. Het beschikt ook over een aluminium waterblok met een koperen basis, een jetfin-koellichaam met hoge dichtheid en pompen die draaien op een hoge snelheid van 4000 RPM. De ventilatoren ondersteunen ook PWM (Pulse Width Modulation), een intelligente ventilatorbesturingsmethode die de rotatiesnelheid kan aanpassen aan de temperatuur om de beste koelresultaten te bereiken. Een afwijking van oudere waterblokontwerpen is de plaatsing van de waterpomp in de radiator, waardoor CPU-slijtage en geluid worden verminderd.

De T-FORCE SIREN GD360E ARGB-koeler is uitgerust met ultrakrachtige pompen die met een snelheid van 4000 tpm draaien, wat zorgt voor een uitstekende koelefficiëntie en een laag geluidsniveau. De pomp is gecombineerd met vloeistofdynamische lagerventilatoren, waardoor de koeler zelfs bij hoge snelheden een laag geluidsniveau kan behouden, zodat spelers kunnen genieten van de prachtige ARGB-verlichting en geweldige prestaties zonder afleiding. Naast een perfecte compatibiliteit met de vele bestaande Intel- en AMD-sockets, ondersteunt de nieuwe vloeistofkoeler ook de nieuwste Intel LGA 1700- en AMD AM5-sockets. De intelligent ontworpen en zorgvuldig vervaardigde T-FORCE SIREN GD360E All-in-One ARGB CPU-vloeistofkoeler biedt consumenten absolute flexibiliteit om hun eigen gepersonaliseerde opstellingen te creëren.



Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.