TeamGroup brengt witgekleurde SSD en RAM-geheugen uit


TeamGroup heeft een nieuwe serie witgekleurde producten uitgebracht, de nieuwe Xtreem DDR4-geheugen en Delta Max-SSD. Zo bevat de Xtreem aRGB White Gaming Memory over een doorschijnende behuizing met geheugen met snelheden tot 4000MHz en 32GB in capaciteit. Eventueel kunnen er eenvoudig diverse overclock-profielen gekozen worden voor hogere snelheden.

Vervolgens de Delta Max White RGB SSD, welke beschikt over een RGB-verlicht paneel met 5V- en USB-aansluiting voor het bedienen van de leds. Daarbij beschikt deze SSD over 3D-NAND flashgeheugen, en zal in het eerste geval enkel als 1TB verkrijgbaar komen.

Details zoals prijzen per model en andere specificaties zijn nog niet bekend gemaakt door TeamGroupBronnen: Teamgroup [1], Teamgroup [2]

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.