Teamgroup en Biostar brengen samen DDR5-geheugenmodules uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

TEAMGROUP en BIOSTAR hebben hun krachten gebundeld om de T-FORCE DELTA RGB DDR5 VALKYRIE Edition DESKTOP MEMORY uit te brengen, de eerste samenwerking tussen het T-FORCE-merk van TEAMGROUP en de VALKYRIE-serie van BIOSTAR. Het ontwerp is gebaseerd op het populaire DELTA RGB DDR5 DESKTOP-GEHEUGEN en zijn door stealth-jager beïnvloede look, met de kenmerkende groothoek-warmteverspreider met oogverblindende RGB-verlichting. Bovenaan staan ​​de logo’s van de iconische vleugel van T-FORCE en de klassieke gouden vleugels van de BIOSTAR VALKYRIE-serie, die ook het concept van de majestueuze vleugels van de krijgers integreren in de vorm van een gestroomlijnd ontwerp verspreid over de warmtespreider. Gamers kunnen genieten van de opvallende beelden en legendarische prestaties van de herinnering terwijl T-FORCE en VALKYRIE ze verder brengen in de gaming-arena.

T-FORCE DELTA RGB DDR5 VALKYRIE Edition DESKTOP MEMORY is uitgerust met een slimme RGB-besturingschip van de volgende generatie, waardoor gamers de geavanceerde VIVID LED DJ-software van BIOSTAR kunnen gebruiken om een ​​unieke RGB-configuratie voor hun pc te creëren. Met zowel uitstekende hardware- als softwareondersteuning kunnen gebruikers lichteffecten op elke gewenste manier bedienen en synchroniseren, waardoor het gemakkelijk wordt om een ​​goddelijke look te creëren die iedereen zal bewonderen. De VALKYRIE Edition DDR5 ondersteunt de nieuwste Intel XMP3.0, waardoor gamers kunnen genieten van de spanning en prestaties van overklokken met slechts een paar simpele klikken. Bovendien vermindert het speciale thermisch geleidende siliconen- en energiebeheerchip (PMIC) koelontwerp de warmte aanzienlijk, wat zorgt voor stabiele prestaties terwijl het op hoge snelheden draait.

Om aan de behoeften van verschillende gamers te voldoen, is T-FORCE DELTA RGB DDR5 VALKYRIE Edition DESKTOP MEMORY verkrijgbaar in twee specificaties: kloksnelheden van 5.600 MHz ($239,99) en 6.000 MHz ($279,99) met een capaciteit van 2×16 GB.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.