TEAMGROUP en InWin brengen samen computerbehuizing uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

TEAMGROUP en InWin hebben de handen ineen geslagen om hun eerste 216-computerbehuizing te lanceren. Deze behuizing heeft een groot oppervlak van gehard glas dat een uitstekend zijaanzicht van het interne systeem en oogverblindende RGB-opstellingen biedt. Gecombineerd met de kenmerkende designelementen van T-FORCE geven de slanke lijnen perfect de stijl en elegantie weer van de minimalistische ontwerpen van de twee merken. De geoptimaliseerde binnenruimte ondersteunt de installatie van een breed scala aan hoogwaardige hardware en maakt eersteklas koelprestaties mogelijk, waardoor het de pc-behuizing bij uitstek is voor gamers.

De T-FORCE x InWin 216-hoes is ontworpen met elk detail in gedachten, met gladde lijnen die de nieuwste trends in gamingstijl weergeven en een frontpaneel met de unieke ontwerpelementen van T-FORCE. Door de geest van de twee merken te combineren met innovatief denken, toont de 216-case de toewijding van T-FORCE en InWin om aan de behoeften van gamers te voldoen. Het ondersteunt E-ATX-moederborden (12″ x 13″) en hoogwaardige systeeminstallaties en biedt gebruikers voldoende ruimte voor uitbreiding omdat het is uitgerust met meerdere slots voor 3,5″/2,5″ opslagapparaten. Bovendien ondersteunt de InWin 216 zowel verticale als horizontale GPU-plaatsing. Gebruikers kunnen hun favoriete plaatsing kiezen en hun opvallende GPU op de meest elegante manier weergeven.

T-FORCE x InWin 216 Case kan worden uitgerust met maximaal zes ventilatoren, die aan de voorkant, achterkant of bovenkant van het chassis worden bevestigd. Het gestroomlijnde, onbelemmerde luchtstroomontwerp helpt overtollige warmte uit de binnenkant van de behuizing te verwijderen, wat zorgt voor uitstekende koelprestaties, en de zorgvuldig geoptimaliseerde binnenruimte ondersteunt de installatie van verschillende hoogwaardige hardware.

Er zijn nog geen prijzen of precieze beschikbaarheid bekend gemaakt.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.