TEAMGROUP introduceert nieuwe DDR5 geheugen voor datacentercomputing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

TEAMGROUP heeft een nieuwe DDR5 VLP ECC U-DIMM geheugenmodule geïntroduceerd om te voldoen aan de veranderende behoeften van datacentercomputing in de Netcom-sector. Deze geheugenmodule biedt indrukwekkende prestaties, hoge frequenties en grote capaciteit, speciaal ontworpen voor industriële toepassingen. Wat deze module onderscheidt, is het extreem lage profiel, wat zorgt voor betere prestaties en compactere hardwareconfiguraties.

De DDR5 VLP ECC U-DIMM is beschikbaar in frequenties tot 4800 MHz en 5600 MHz, wat zorgt voor snelle gegevensverwerking en verbeterde rekencapaciteit. Bovendien is er een breed scala aan capaciteitsopties, variërend van 16 GB tot 48 GB, waardoor gebruikers de juiste capaciteit voor hun werkbelasting en behoeften kunnen kiezen. Het ultralage profiel van slechts 0,738 inch maakt deze module geschikt voor bladeservers en maximaliseert de beschikbare ruimte voor componentconfiguratie, wat resulteert in een hogere serverdichtheid.Bronnen: TEAMGROUP

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?